Žižović produžio sa Zrinjskim

NK Zrinjski riješio pitanje napadača

Žižović produžio sa Zrinjskim

NK Zrinjski i u narednoj polusezoni u timu će imati Mladena Žižovića, jednog od najboljih igrača Premijer lige BiH.
Žižović se priključio pripremama popularnih «plemića» nakon što je načelno dogovorio uslove za produženje ugovora.
Potencijalni reprezentativac BiH koji je jedan od najzaslužnijih za odlične rezultate svog tima u PL BiH i Kupu nije krio zadovoljstvo epilogom razgovora.

«Razgovarali smo o novom ugovoru i načelno smo usaglasili stavove. Nakon što smo dogovorili sve detalje priključio sam se ekipi i počeo raditi. Ostalo je još da sve stavimo na papir, ali je to lakši dio posla», naglasio je Žižović, ofanzivni veznjak Mostaraca.
Za razliku od Žižovićevog statusa, Nikolićev je još uvijek nepoznanica. Naime, Staniša je obavio probu u austrijskom Admiri, ali se još nije javio u Zrinjski. S obzirom na činjenicu da struka «plemića» neće još dugo tolerisati kašnjenje očekuje se da epilog bude poznat do kraja sedmice.
Sa ili bez Nikolića Zrinjski će krenuti u pohod ka tituli prvaka BiH i odbrani naslova Kupa.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.