Žižović: Protiv Zrinjskog dovoljan i bod

Trener Radnika pred put u Mostar

Žižović: Protiv Zrinjskog dovoljan i bod

U sklopu 30. kola bh. šamponata Radnik će sutra gostovati u Mostaru kod Zrinjskog.

Bijeljinci već dugo vremena ne znaju za poraz, a seriju pozitivnih rezultata nastojat će nastaviti i u Mostaru kako bi ostali u utrci da četvrto mjesto koje vodi u Evropu.

Uoči sutrašnje utakmice trener bijeljinskog kluba Mladen Žižović izjavio je kako je svjestan da je pred njegovim igračima težak posao, no svejedno optimizma ne nedostaje.

"Idemo u goste aktuelnom prvaku, igraju jako dobro, iako možda nisu medijski popraćeni kao klubovi koji su sada pri vrhu. Međutim, gledali smo snimak, bit će teško, ali vjerujem da možemo doći barem do boda koji bi nam mogao mnogo da znači", izjavio je Žižović, pa se osvrnuo na igrački karton:

"Imamo nekoliko igrača koji su umorni i povrijeđeni, ali nećemo rizikovati. O njima ćemo odlučiti nakon što odradimo posljednji trening", istakao je strateg Radnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski i Radnik se, podsjetimo, sastaju sutra s početkom u 17:00 sati.

Top Komentari

Mirko
Ha ha ha Bola Žiža šta lozis levate.Prvo normalno da čovjek ovo kaže jer zna se koje trostruki šampon za redom a propracen kao trećeligaš ali nama bolje da ovi iz Sarajeva nista ne pišu jer oni ionako misle da su svi ostali manje vrijedni.Usput pjanke prije par kola u Mostaru su nam uzeli bod bilo 0-0 iako nam nisu svirali očit penal ali navikli smo
0 4
VelaHavle
Koji je ovo cmar... u svakoj ozjavi mora okrznuti Sarajevo... kad nema sta, onda jer je bolje medijski popraceno... pa normalno mazgo da je bolje popraceno, tim iz glavnog grada, sehera, metropole, najveci u drzavi, dao najboljeg igraca drzave svih vrrmrna, brend... nece ovi izvodi iz maticne knjige Rodjenih biti bolje popraceni
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi