Žižović: Radnik ima najčistija 24 boda u Premijer ligi

Trener Radnika poručuje

Žižović: Radnik ima najčistija 24 boda u Premijer ligi

Trener Radnika Mladen Žižović kratko je prokomentarisao utakmicu protiv Željezničara u kojoj je njegov tim pokazao dva lica.

Nakon prvog poluvremena, Radnik je vodio sa 2:0 ali je na kraju izgubio rezultatom 3:2.

"Dok je bilo iole fudbalskih uslova za igru, igrali smo dobro i zasluženo smo vodili sa 2:0. Željo se kasnije bolje snašao. U drugom poluvremenu smo primili brzo gol, publika je domaće nosila do potpunog preokreta. Na kraju nismo uspjeli, ali Bože moj. Čestitam Želji", rekao je Žižović.

Radnik će u zimskoj pauzi sigurno promijeniti nekoliko igrača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vidjet ćemo hoće li biti pojačanja. Mi smo ekipa koja imamo najčistija 24 boda u prvenstvu, primjer smo kako jedan sportski kolektiv treba poslovati. Doći će do određenih promjena na zimu, ali vidjet ćemo šta će biti", zaključio je trener Radnika.

Top Komentari

Posjetilac
Ne možeš ni pošteno pobjediti, svaku pobjedu ti osporavaju. JAD! Čista luzerska priča ... "samo naše pobjede su zaslužene". Koji smrad ...
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi