Žižović: Rezultat je realan! Zrinjski? Nećemo o tome

Trener Radnika nakon remija

Žižović: Rezultat je realan! Zrinjski? Nećemo o tome

Derbi susret 16. kola Premijer lige BiH između Radnika i Sarajeva završen je neriješeno.

Susret odigran u Bijeljini ponudio je pregršt uzbuđenja, posebno u drugom poluvremenu, a nakon 90 minuta igre bilo je 1:1, što je možda i najrealniji rezultat.

Nakon utakmice s tim se složio i Radnikov trener Mladen Žižović.

"Ovaj rezultat je realan. U pojedinim momentima smo bili bolji, imali smo par situacija da utakmicu okrenemo u svoju korist, ali, sve u svemu, remi je realan. Ne smijemo biti nezadovoljni. Gubili smo, vratili se u meč, i uz to sve igrali protiv aktuelnog prvaka...", kazao je Žižović za BHT 1 i Moja TV.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Govoreći o golu koji je primio Bilobrk, istakao je kako se takve stvari dešavaju u fudbalu, a nisu ga zaobišla ni pitanja oko Zrinjskog s kojim se posljednjih dana uveliko povezuje.

"U ovom trenutku sam skoncentrisan na Radnik. Ništa od Zrinjskog? Nisam to rekao, samo ne želim o tome razgovarati uopšte", poručio je Žižović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi