Žižović: Sloboda je očigledno u krizi, ali je treća na tabeli

Trener Tuzlaka nakon Posušja

Žižović: Sloboda je očigledno u krizi, ali je treća na tabeli

A. Čaušević

Sloboda je remijem protiv Posušja (1:1) vezala petu utakmicu bez pobjede. 

Crveno-crni su poveli u finišu prvog poluvremena kada je zabio Alić, dok je vrijedan bod gostima donio Leko koji je prošle sezone igrao na Tušnju.

"Trebali smo dobijemo utakmicu, imali smo vodstvo, modža ne tako dobru igru u prvom dijelu, mislim da smo u drugom dijelu pogbotovo nakon izjednačenja imali priliku da riješimo, moramo naučiti da riješavamo ovakve utakmice", rekao je Mladen Žižović za Moja TV te nastavio:

"Imamo krizu igre i rezultata, moramo žaliti za propuštenim prilikama. Tako je u sportu, nekad dobiješ, nekad gubiš, možda nismo ni zaslužli da dobijemo danas, ali neke situacije je teže promašiti."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je očigledno u krizi, ali je treća na tabeli, ali tu su različite impresije. Ova nas je utakmica mogla odnijeti prema naprijed, ali sada idemo jednom od najkvalitetnijih protivnika, naše utakmice su sve teške", dodao je on.

Slobodu u 11. kolu čeka teško gostovanje ekipi Zrinjskog, Posušje će u lokalnom derbiju biti domaćin Širokom Brijegu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samooo1921
Ajde govedo ne rise
8 2
emanuelmacron
Sloboda je u krizi od kad postoji
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi