4

Komentari (4)

Rajvosa2019
Da nebi sudije veceras bi ti opet na raport kod Praljkovih juniora, da ti ocitaju lekciju iza svinjca
Hakkinen
100%. Plemići su čudo ne viđeno. Ponovit ću po 100-ti put. Da nije bilo prokletog rata ja nikada u životu ne bi čuo za ovaj klub mile mi majke. Ali eto moglo im se dok je Aluminij živ bio. Naravno krali iz giganta firme( gdje su protjerali sve što je ne Rvatsko) i doveli firmu kao i sve što dotaknu. Doduše sva trojica su takva p. im m..
Rajvosa2019
@Hakkinen Pasha moj solidni , nakaradna vremena / yebe lud zbunjenog - omladina bjezi iz BiH kao djavo od krsta/ Jarane 5% zivi kao bubreg u loju a ovi ostali kraj sa krajem jedva zakrpe- pojedinci kupuju hotele i benzinske- pumpe, a penzioneri zive od 300 KM // il si bos il si hadzija
Hakkinen
@rajvoSa paša moj solidni u pravu si milion posto. Znam ja da je to tako ali boli majku mu boli.
Ovi uhl**** što su na državnim jaslama ne brinu oni puno jer reguralno plata liježe a evo primjer novinar... koliko muzike toliko zaradiš.
Ja radim u firmi gdje je 35% smanjena plata i reguralno radim i plaćam poreze i p.m. da bi ovi na vlasti imali 100% platu ali opet se ne žalim.
Vozdra beže.
p.s. dobih 3 prijave zbog toga što javno napisah istinu.
Hebena je istina svugdje a posebno u BiH
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.