Žižović zadovoljan odrađenim, sutra generalka

Radnik dočekuje Loznicu

Žižović zadovoljan odrađenim, sutra generalka

Posljednju provjeru pred start sezone Radnik iz Bijeljine će imati protiv Loznice.

Šef stručnog štaba Mladen Žižović će u duelu s članom 2. lige Republike Srpske izvesti tim koji će činiti okosnicu u nastavku prvenstva, a utakmica će biti odigrana na Gradskom stadionu u Bijeljini.

"Zadovoljan sam poslom koji smo uradili na pripremama i siguran sam da ćemo potpuno spremni ući u nastavak sezone. Klub je doživio određene promjene u igračkom kadru, pogotovo u fazi odbrane, tako da to treba sve ukomponovati ali je važno napomenutiu da se svi igrači a pogotovo novajlije odlično uklapaju u novi sistem rada", kaže Žižović, pa dodaje:

"Najvažnije nam je bilo da u ovim mečevima niko ne doživi bilo kakvu povredu i na tom polju nam se posrećilo. Slijedi nam generalka protiv Loznice na našem stadionu, a zatim ulazimo u nedjelju odmora gdje ćemo raditi više na svježini kako bismo dočekali spremno prvu utakmicu protiv Željezničara", podvukao je trener Radnika.

Susret između Radnika i Loznice se, podsjetimo, igra sutra s početkom u 14:00 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi