Žižović: Očekujem našu dominaciju s one prošle utakmice protiv Širokog

Trener Zrinjskog najavio derbi

Žižović: Očekujem našu dominaciju s one prošle utakmice protiv Širokog

Pred nogometašima Zrinjskog sutra je posljednja utakmica jesenjeg dijela prvenstva koju će Plemići odigrati na širokobriješkoj Pecari sutra u 17h protiv zahuktale momčadi NK Široki. Posljednji put u ovoj godini upriličena je press konferencija HŠK Zrinjski na kojoj je, po običaju, riječ imao šef struke Zrinjskog Mladen Žižović.

"Siguran sam da ćemo sutra gledati dobar nogomet" - otpočeo je Žižović i nastavio:

"Na svu sreću, čini se da će nas poslije nekoliko kišnih dana poslužiti i lijepo vrijeme. Imat ćemo i mi i Široki idealne uvjete da prikažemo dobru predstavu. O važnosti utakmice suvišno je pričati. One imaju poseban značaj za oba tima, međutim sad je to posebno izraženo jer se radi o posljednjem susretu nakon kojeg slijedi malo duža pauza i poslije ove utakmice ostat će onaj posljednji dojam koji ostave obje ekipe. Trenutno se nalazimo ispred Širokog u borbi za europske pozicije te se nadam i vjerujem da će ostati tako i nakon ove utakmice. Sutra se također nadam, da za razliku od nekoliko prošlih utakmice gdje smo imali pritisak i naboj, možemo igrati nešto rasterećenije. Ipak, imamo samo jedan cilj a to je pobjeda i tri boda iako smo svjesni da ispred sebe imamo odličnog protivnika, ali protivnika koji kao i svi ima i mane i dobre strane. Žao mi je što sutra neće biti naših navijača jer je poznato da kad igramo na Širokom praktički igramo kao na domaćem terenu jer mnoštvo Mostaraca napuni tribine Pecare."

Rekao je trener Zrinjskog nekoliko riječi i o tome kakvu utakmicu sutra očekuje:

"Pa oni su u dobroj formi i jako efikasni u zadnje vrijeme. Imaju dobar niz, a mi smo naš prekinuli protiv Željezničara. Kad još govorimo o Širokom, oni su mlađi tim od nas i sigurno su u prednosti što se tiče tjelesnog stanja jer smo mi imali 24 natjecateljske utakmice u ovoj sezoni, plus pripreme, sve to u ovoj godini korone. Ipak, očekujem dobru igru i očekujem našu dominaciju s one prošle utakmice protiv Širokog u Mostaru kada smo bili apsolutno bolji i zasluženo slavili. I tada je Široki sportski najavljivao pobjedu kao i danas međutim mi ćemo sve dati od sebe da pobjedom završimo polusezonu i u pauzi donesemo prave odluke u interesu kluba."

Tema je bila i stanje u momčadi:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nažalost, nema Zlomislića zbog kartona, ostalo manje više standardno. Tu su uvijek neki problemi ali na to smo svi navikli i na to se skoro više i ne obaziremo. Neće biti ni Tičinovića, Govedarice, te imamo još nekoliko nogometaša s problemima, ali mogu reći ono što uvijek kažem. Na teren će istrčati najbolji i najspremniji u ovom trenutku. Nije floskula ali očekujem da budemo silno motivirani i rastrčani, te da ne komentiramo njihovo silno samopouzdanje nego želimo pričati na terenu. Vjerujem da će i naši igrači shvatiti situaciju i da imamo dobru priliku na dobar način završiti izuzetno tešku polusezonu iza nas."

Utakmica NK Široki - HŠK Zrinjski igra se sutra u 17h na Pecari.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Realist
Sretno Zrinjski i IGRAJ DO KRAJA!!!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti