ŽKK Jedinstvo domaćin Final-foura

Završnica WABL lige

ŽKK Jedinstvo domaćin Final-foura

ŽKK Jedinstvo iz Bijelog Polja će od 13. do 15. marta biti domaćin finalnog turnira ženske regionalne košarkaške lige (Multipower WABL).
Ovo je odlučilo rukovodstvo lige sa direktorom Lukom Fekonjo, koji je od mnogo ponuda na kraju prihvatio onu iz Bijelog Polja.
Jedinstvo je ispunilo i uslov da bude učesnik završnice jer je izvjesno da će ligaški dio sezone završiti na drugoj ili trećoj poziciji.

«Mislim da je ŽKK Jedinstvo Bijelo Polje po igrama, rezultatima i po organizaciji do sada zaslužilo da budu domaćin Final-foura Multipower lige», istakao je direktor Jedinstva Mišo Bakić, koji nije krio oduševljenje činjenicom da će Crna Gora po prvi put organizovati ovakav sportski događaj.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.