Da li je moguće da priča o Zlatanu? "Samo sam mu rekao da spusti je*ene ruke"
Foto - EPA

Ashley Cole otkrio

Da li je moguće da priča o Zlatanu? "Samo sam mu rekao da spusti je*ene ruke"

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović je u svijetu fudbala poznat kao veoma kontroverzna ličnost.

U bogatoj karijeri koja još traje Zlatan je uvijek želio biti glavni u svlačionici, a ko god mu se pokušao suprotstaviti, nije prošao baš najbolje.

Njegov nekadašnji saigrač iz LA Galaxyja Ashley Cole otkrio je neke veoma zanimljive stvari o švedskom napadaču.

"Imao je dvije ličnosti. Sa nama u svlačionici je bio sjajan. Bio je tih i ponizan, ali pred medijima je bio Bog", rekao je Cole i dodao je:

"Bilo je trenutaka kada bi došao u svlačionicu i kada je saigračima jasno govorio da igraju očajno. Ali, pred medijima je njegovo ponašanje bilo sasvim drugačije".

Cole je imao također bliski susret sa Zlatanom.

"Pokušao je jednom da se sukobi sa mnom. Podigao je ruke u zrak, a ja sam mu rekao: 'Spusti je*ene ruke dole. Mrtav sam ozbiljan'. Pomislio sam u sebi: 'Možda i jesi u pravu, ali ne diži ruke'."

Zlatan je i u drugim timovima često znao da se sukobi sa saigračima, a još uvijek se priča o njegovom žestokom obračunu u Milanu sa američkim fudbalerom Oguchijem Onyewuom.

Top Komentari

Vela82
Ddobar igrac i sve ali u zadnje vrijeme me nervira, bar mene. Samo neku politiku siri i boli ga ***** za druge, misli da je neko i nesto, pa ne do Bog da je igro u timu sa Ronaldom, bio bi i pred medijima i pred svima ponizan ko Kante... ?
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi