11

Komentari (11)

SarajevoFC
Ibra je nesporno jedan od najboljih igraca ikad. Ja bih rekao negdje izmedju 5-og i 10-og mjesta, mozda blize desetom. To sto neke iritira svojim ponasanjem to je vec njihov problem ali vrhunski kvalitet mu niko ne moze osporiti.
EmirTM87
Vidim pisete o njegovih 39 godina a Serija A je godinama puna napadaca od 35+ godina.. Pa pretprošle sezone je Quagliarela s 36 godina bio prvi strijelac sa 26 golova i to igrajuci za Sampdoriju, sto bi onda bio problem "drugom najvecem svih vremena" da zabija u najjacem Milanu u zadnjih 10 godina
meepo
Opet 3 godine razlike nije malo.Milan igra ovako najvise zbog Zlatana i njegovog efekta na cijelu ekipu.
nono
I to sa četrdeset godina !!!I
Zoilomas
Zlatan moze da igra do 50te ako zeli.
EmirTM87
Mogu i ja misliti za sebe da sam najbolji al je cinjenica da nisam, isto kao sto nisi ni ti. Nisi ti buraz ni 102. a ne drugi..
Hakkinen
Ma ja, Ibra je taraba od igrača i ide ona naša poznata ( sarkazam naravno)... ma ta' će on i kakav Ibrahimović. I u pravu si ti , nije on mi među 102 igrača ali je među 10, 20 GARANT sviđalo se to tebi ili ne..... tako ti je jbg. Pozzz
EmirTM87
Nije on taraba, odlican je igrac ali daleko od najboljih svih vremena. Ali obzirom zivimo u vremenu gdje su Jala i Buba ubjedili masu da su super talenti pa imaju po 100 miliona pregleda, tako i ne cudi sto je Zlatan svojim svakodnevnim izjavama "ja sam najbolji, ja sam Bog.." postigao da mu neko i povjeruje u to
realno_govoreci
@EmirTM87 hahha tako je druze ali sta imas Jugo******nderima objašnjavati.
Imaš Messia i Ronalda koji su oborili sve živo šta se oboriti može i tako već preko 10 godina ali za njih je ipak ovaj umišljenik ,samo zato jer sebe diže.
Igračina je Ibra nema šta ali nije ni medju prvih 20 svih vremena a kamo prvih 5
meepo
@realno_govoreci @EmirTM87 nije drugi najbolji ali jesti sigurno među top 20.U ovoj eri gdje su Messi i Ronaldo harali odmah iza njih ide Zlatan.Covjek gdje god je bio nesto je osvojio i postavljao rekorde. U Barci recimo drzi rekord gdje je na prvih 5 utakmica od kako je debitirao zabijao golove, a znamo kakvih su igraci prosli kroz taj klub.
adis_D11
U seria-a na 6 utakmica 10 golova!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.