9

Komentari (9)

Chico
Bitno je da Bosnjo svrsava na takve zalosne poteze Ibrahimovica. Umjesto da se iskaze kritika zbog toga sto nije tuzio najvece zlotvore na ovim prostorima.
DadiG
I Čaušević ga hvali zbog ovoga i naziva gospodinom. Mentalitet sa Marakane je mentalitet koji je razorio Bosnu i pokušava da je uništi i dan danas. Tome pomagati i hvaliti pomagaca??? Pohvali im i tenk ispred stadiona. Fuj
Malmi_Suomi
@DadiG na žalost brzo se to nekako brzo zaboravilo ( čast izuzetcima) .
Nije taj tenk lupao BiH on ni Sloveniju ni Hrvataku ma nemoj pretjerivati ( sarkazam naravno).
Lp
DadiG
Ja stvarno nikada ovdje o politici, ratu, nacionalnostima, vjeri... Ponekad odbrusim kretenima i to je to. Ali ovdje sam morao sportsku vijest prebaciti na politiku. Ono gnjezdo zla na Marakani se treba zakonom zabraniti a ovaj beskičmeni novinar hvali na sav glas “gospodina” kako im je pomogao da se izvuku
Malmi_Suomi
Evo ga opet za klik više. .ebo vas ovakav sport.
K79
Zato ce njega sad tuziti uefa zbog nezakoniti poslova koje je vodio u Parizu valjda je uložio novac u firmu u koju nije smjeo kao fudbaler, navodno bi mogao dobiti 3 godine suspenzije !
emial766
Ibrahimovicu zasto ih nisi tuzio, trebao si, svi su oni isti i nikada nece doci pameti. Ko zna mozdaje to urgencija S. Mihajlovica da ih ne tuzi.
AmarSahin
Nije on kao oni crnci što non-stop plaču kada ih neko uvrijedi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti