17

Komentari (17)

Pajver
Da su i u Milanu igrala 2 Hrvata možda su i mogli nešto više a ovako
Jupp
Sta ti mislis keru zalosni da nekome smetaju na ovom portalu Hrvati iz Hrvatske? To su nase komsije koje volimo, a takve poput tebe ne vole ni komsije, ti mislis posto ai katolik da ce te neko zbog toga voljeti, iako si ****o od insana? Siromasan si u dusi, jado :)
Pajver
Jupp znaš li koji dobar o muji sulji i fati ?
IMPERATOR
@Pajver znaš li onaj o Sulji kad ti završi u bulji? Hahahahha
IMPERATOR
@Pajver ili onaj o Muji kad zabijemo onoj što te rodi kuji?
Pajver
IMPERATOR Toooo pokaži da si pravi bosanćeros šta drugo očekivati od zatucani poturica
IMPERATOR
@Pajver a moze i o Fati, kako glabaš svome tati i ne misliš stati...
Pajver
Ajde još koji
IMPERATOR
@Pajver Sagni se poturici da ti završi u zecarici, hahahahhahaha.
IMPERATOR
@Pajver Hoćeš još koji dok ti poturica mamu doji? Sviđaju ti se fore, jel maloumni stvore?
Pajver
IMPERATOR tooooo majstore ahhhahhhaaaa nisam se odavno ovako ismijao ahhhhaha ajde još koji zabavi nas malo
Pajver
Ahhhhhahhha aaahaha Hoćemo još, hoćemo još, hoćemo još ahhhhaaahaaaa
IMPERATOR
@Pajver nemam vise vremena od kresanja ti plemena. Fore su ti vrlo glupe, liži svima nama dupe. Tvoj je profil tvoja karta, Pajver seljo plugom šparta. Živi izbjeglico ti u Bosni i podmaži pakšu rosni, za tebe je samo štala notorna si ti budala.
Jupp
@Pajver dijete ti imas jako izrazen poremecaj licnosti, a pri tom si jako glup i nepismen. Trebao bi potraziti pomoc ljekara, dok nije potpuno kasno.
Pajver
Jupp bitno je da se vi ponosite sa ovakvim kao ovaj IMPERATOR. To sasvim dovoljno govori o vama jadni ste i bijedni da jadniji nemožete biti tako da bih vam stvarno iskreno preporučio dobrog doktora iako mislim da lijeka za taj vaš bolesni nacionalizam i mržnju prema svemu što nije muslumansko NEMA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti