Večeras su mnogi očekivali da vide Ibrahimovića na terenu protiv Srbije - Ostat će razočarani

Biti će samo ceremonija nakon meča

Večeras su mnogi očekivali da vide Ibrahimovića na terenu protiv Srbije - Ostat će razočarani

Eldar Ganibegović

Zlatan Ibrahimović ipak neće igrati protiv Srbije u prijateljskoj utakmici večeras, kako se očekivalo.

Posljednju provjeru pred odlazak u Njemačku na Evropsko prvenstvo reprezentacija Srbije igra večeras na gostovanju kod Švedske.

Ova utakmica trebala je biti posljednja u karijeri za Zlatana Ibrahimovića, no mnogi će ostati razočarani jer Ibra neće biti na terenu.

On će svojih pet minuta dobiti tek nakon utakmice, te neće imati mnogo veze s reprezentacijom Srbije.

"Ne, ne, ne, Ibrahimović neće biti na terenu. Negdje 10 minuta nakon utakmice vidjet ćemo ceremoniju u njegovu čast i to je to. Neće biti davanja izjava u miks zoni, čak ni razgovora s televizijama. Pretpostavljam da to nije odgovor koji ste željeli da čujete", rekao je za Telegraf predstavnik UEFA-e.

Stadion je rasprodat, mnogi su očekivali da još jednom Ibrahimovića vide na terenu, makar da izvede početni udarac, ali ništa od toga neće se dogoditi.

Oglasi

Podsjetimo, posljednji put Zlatan Ibrahimović igrao je 24. marta 2023. godine u kvalifikacijskoj utakmici protiv Belgije.

Posljednji pogodak postigoa je pet dana ranije u porazu Milana od Udinesea 3:1 u Seriji A.

Utakmica Švedska - Srbija počinje od 18:00 sati i vidjet ćemo kako će Orlovi izgledati nakon što su prije nekoliko dana poraženi od Austrije s 2:1 u Beču.

U grupi na Evropskom prvenstvu su sa selekcijama Slovenije, Danske i Engleske i vidjet ćemo mogu li napraviti nešto više na svom prvom nastupu na smotri najboljih evropskih selekcija. 

Top Komentari

Hanibal
Hebo vas Ibrahimovic. Sta je to on dao za BiH? Veliko nista. a vi o njemu svaki dan. Po Srbiji se vucara umjesto da dode u svoju domovinu i bar jedno drvo posadi. Iritantno je vase pisanje o njemu i o Halilhodzicu. Jednostavno, nisu oni to zasluzili, prije svega kao ljudi i Bosnjaci koji su rodeni u BiH.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi