Zlatan karijeru završava u Indiji?
FOTO: EPA

Želi ga Delhi Dynamos

Zlatan karijeru završava u Indiji?

Adnan Beganović

Trenutno četvrtoplasirana ekipa Indijske Super Lige, Delhi Dynamos, u svojim redovima bi rado vidjela Zlatana Ibrahimovića.

Jedan od najboljih svjetskih napadača u posljednjih desetak godina, Zlatan Ibrahimović, trenutno brani boje Manchester Uniteda, a Delhy Dynamosi bi ga rado angažovali ukoliko odluči karijeru završiti u Indiji koja sve više ulaže u fudbal.

Pomenutu ekipu s klupe predvodi nekadašnji Zlatanov saigrač iz Juventusa i Milana, Gianluca Zambrotta koji je istakao da će ga pokušati nagovoriti da dođe u Dynamose.

"S obzirom da u Indiji ima veliki broj obožavatelja, mislim da bi Zlatan mogao doći i ovdje završiti karijeru. Svakako ću ga pokušati nagovoriti da igra za Delhy Dynamos", izjavio je Zambrotta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi