Zlatan Nalić mogući nasljednik Ibre Rahimića

Mostarci u potrazi za šefom struke

Zlatan Nalić mogući nasljednik Ibre Rahimića

S. Mlaćo

FK Velež je danas ostao bez trenera. Naime, Rođeni su se rastali sa Ibrom Rahimićem, a kao jedan od glavnih kandidata za klupu tima iz Mostara spominje se Feđa Dudić.

Kako saznaje SportSport.ba, Dudić nije jedini kandidat. U igri za klupu Veleža je i Zlatan Nalić, nekadašnji trener tuzlanske Slobode.

Nalić se sa Slobodom razišao na kraju prošle sezone i trenutno je bez angažmana.

Sloboda je tada odlučila da ne produži ugovor sa ovim stručnjakom, a da li ćemo ga opet gledati u Premijer ligi, ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Velež je trenutno posljednjeplasirana momčad u ligi, bez osvojenog boda. U narednom kolu gostuje Slobodi.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Jos jedan u nizu trenera sto smo otjerali.....volim te ČELIK
2 9
chs1975mostar
ČORBA DODJI U VELEŽ VIDIS DA SU POCELI DUSMANI RUSIT NAS VELEŽ
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi