Ibro Rahimić više nije trener FK Velež!

Podnio ostavku

Ibro Rahimić više nije trener FK Velež!

E. Čaušević

FK Velež danas je na zvaničnoj stranici potvrdio da Ibro Rahimić više nije trener ovog kluba.

Nakon tri uzastopna poraza u novoj sezoni Premijer lige BiH Rahimić je odlučio podnijeti ostavku. Velež se oglasio saopštenjem koje prenosimo u cjelosti.

"FK Velež sa žaljenjem obavještava javnost da je trener prvog tima Ibro Rahimić podnio neopozivu ostavku. U iskrenom razgovoru on je izrazio žaljenje zbog loših rezultata na početku ove sezone te je kao moralan čin odlučio odstupiti sa mjesta šefa stručnog štaba.

'Zahvaljujem se upravi, administraciji, igrčima te našim vjernim navijačima na trogodišnjoj saradnji koja je krunisana ovosezonskim povratkom u PLBIH. Na moju veliku žalost, loš start te loši rezultati na početku nove sezone su uticali na moju odluku da podnesem ostavku i pružim priliku klubu da pronađe najbolje rješenje za izlazak iz rezultatske krize'. rekao je Ibro Rahimić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Velež se zahvaljuje našem Ibri Rahimiću koji je dao nemjerljiv doprinos u povratku našeg kluba u bh elitu, te mu ovom prilikom želimo mnogo sreće i zdravlja u nastavku karijere, u uvjerenju da će ostati predani dio Veležove porodice", poručili su iz mostarskog kluba.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GMOKokosh
velika greska, covjek je trebao ostati do kraja. Siguran sam da bi izasli iz krize
36 10
skoze.26
aaaa svasta, zar ti nisi sa svojim malim velezom prekucao i premier ligu
7 23

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije