5

Komentari (5)

zaki84
Eto ti si znao da ce te pobjedit... ne Seri prepotentni kurtonu jedan.... tuzlanka govna... jebo VAM svinjski mater... treba vama rat opet Nek Vas kolju ti iz svinjskog... smrdljivi grad Kao I narod
kempa
Dao Bog da ti rat u kući bude. Smradu.
VelaHavle
Zamislite da navijaci sirokog skandiraju "Sarajevo, Sarajevo"... nemoguce... e kod BALIJA je moguce... FUKARE kako im samo ime kaze skandiraju zrinjski zrinjski a ovaj supacki portal.to krije
DobarDan
Trebao si ih pitat kako sad znaju igrat. Trebaju vam fukare majku je*at sto se vucete ko sline u drugim utakmicama, mozete a necete.
FreedomBH
Ma kakve "Fukare" toga nema vise. Al treba bit realan da Saraj'vo igra lose u zadnje vrijeme.Sloboda je jedna od spremniji ekipa u ligi al nema tu KVALITETA.Nekako razumjet I psovke toga ima na svim stadionima,al nikako nemogu to skandiranje za Zrinjski.Jebeno bolesno moras da budes,svakako ZELIM Sarajevo da osvoji I sretno u nastavku.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti