Zlatan odbio još jednu ponudu
Foto: EPA

Tottenham poslao ponudu

Zlatan odbio još jednu ponudu

Midhat Šljivak

Zlatan Ibrahimović još uvijek nije odabrao novi tim.

Iako se ranije spominjalo kako bi švedski reprezentativac mogao potpisati za Manchester United, još uvijek od tog transfera nema ništa.

Sinoć je Ibra dobio još jednu ponudu iz Engleske. Ekipa Tottenhama je na iznenađenje svih pokušala angažovati iskusnog napadača, ali u tome nisu uspjeli.

Daily Mail tvrdi kako je bez ikakvog dvoumljenja Zlatan rekao 'ne' Spursima, što je još više pojačalo špekulacije o transferu u United.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ibra je već dobio dozvolu da napusti trening kamp švedske selekcije kako bi potpisao za novi tim, a sve bi moglo biti gotovo već sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi