Zlatan se vraća u Juventus?

Serie A

Zlatan se vraća u Juventus?

Zlatan Ibrahimović bi se prema pisanju Tuttosporta mogao nakon samo jedne sezone vratiti u Seriju A. 28-godišnji Ibrahimović ove sezone u dresu Barcelone nije opravdao očekivanja.

Juventus planira ovog ljeta dovesti nekoliko igrača kako bi ojačao tim nakon veoma loše sezone, a jedan od najpoželjnijih je njihov bivši član Zlatan Ibrahimović.

„Normalno je da Juventus želi osnažiti momčad sa nekoliko jakih igrača, a Zlatan je sigurno jedan od najboljih napadača na svijetu. Za mene u životu ništa nije nemoguće, pa tako ni vraćanje Zlatana“, rekao je Mino Raiola, menadžer Zlatana Ibrahimovića za Tuttosport.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.