Zlatanu stigla podrška i od njegovog idola: Uz tebe sam
Foto: EPA

Legendarni Brazilac Ronaldo se oglasio na društvenim mrežama

Zlatanu stigla podrška i od njegovog idola: Uz tebe sam

Legendarni brazilski as Ronaldo Luis Nazario de Lima sigurno zna kako je pretrpjeti tešku povredu, s obzirom da su i njegovu, blistavu, karijeru u velikoj mjeri ograničile teške povrede.

I sjajnog brazilskog napadača su povrede prednjih križnih ligamenata koljena spriječile da ostavi još veći trag u svijetu fudbala. A ovoga puta on se odlučio na društvenim mrežama poslati poruku podrške Zlatanu Ibrahimoviću koji je nedavno doživio tešku povredu na meču četvrtfinala Lige Evrope.

Švedskom napadaču ova poruka će sigurno mnogo značiti, s obzirom da je poznato da je Ronaldo njegov fudbalski idol, te da je u nekoliko navrata izjavljivao kako je za njega on najbolji igrač svih vremena.

"Ibra, u mislima sam uz tebe. Želim ti brz oporavak i da se vratiš još jači. Snaga je u volji! Imaš moju potpunu podršku i divljenje u želji da svojim ratničkim duhom pobjediš i ovaj problem", napisao je na svom Instagram profilu legendarni Brazilac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi