Zlatko Kazazić blizu povratka u Čelik?

Pojačanje za odbranu Zeničana

Zlatko Kazazić blizu povratka u Čelik?

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika novu sezonu u Premijer ligi počeli su katastrofalno. Tri utakmice, tri poraza uz osam primljenih i nijedan postignuti gol. Zeničani su već na početku prvenstva na začelju tabele, a kako igraju teško da će ove sezone kao prošle ostati u Premijer ligi.

Najveći problem Čelika je loša zadnja linija, pacerski golovi, greške stopera i bočnih igrača crno-crvenih zadaju velike glavobolje treneru Kemalu Hafizoviću. Ipak, sutra bi stručni štab mogao dobiti pojačanje u odbrani, koje će svakako dobro doći postojećem igračkom kadru.

Zlatko Kazazić 28-godišnji stoper na korak je od povratka u Čelik, gdje je igrao dvije sezone. Ovaj igrač rođen u Mostaru, svoju karijeru je počeo u Veležu, gdje je prošao sve kategorije, igrao za seniorski tim, a ostvario je i inostrani transfer u Viktoriju Plzen. Nakon dvije sezone u Čeliku, digao je sidro, te je posljednji klub u kojem je nastupao bio kakanjski Rudar.

Kazazić je za Čelik odigrao 40 utakmica u Premijer ligi, te će sigurno, ako dogovori angažman predstavljati pojačanje za odbranu kluba s Bilinog Polja. Čelik će u narednom kolu pred svojim navijačima dočekati Radnik iz Bijeljine, a ova utakmica će biti odigrana u nedjelju.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi