Zloglasni kriminalac na Anfieldu: Osuđenik u društvu igrača

VIP loža za kriminalca

Zloglasni kriminalac na Anfieldu: Osuđenik u društvu igrača

Midhat Šljivak

Zloglasni kriminalac Stephen French sjedio je u društvu igrača Liverpoola na utakmici s Bournemouthom.

Christian Benteke, Mamadou Sakho i Emre Čan su sjedili u VIP loži, a nisu ni slutili da se kraj njih nalazi zloglasni Stephen Franch.

Kriminalac, poznat pod nadimkom Đavo,  završio je 2013. godine u zatvoru nakon pucnjave u centru grada, a niko ne zna kako je završio na Anfieldu u srijedu navečer.

"Mnogi žele da ga vide mrtvog. Šta da ga je neko pokušao ubiti? Užasno je što su ga pustili na meč", napisao je jedan od navijača Redsa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaista nevjerovatno...

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.