Zlomislić: Brzo sam se dogovorio sa Širokim Brijegom

Vratio se na Pecaru

Zlomislić: Brzo sam se dogovorio sa Širokim Brijegom

Široki Brijeg je danas potvrdio da će Damir Zlomislić u narednom periodu biti član tima sa Pecare. 

Doskorašnji fudbaler turskog Gaziantepa je sa matičnim klubom dogovorio jednoipogodišnju saradnju, a nakon što je stavio paraf na ugovor, izrazio je zadovoljstvo zbog povratka u Široki Brijeg. 

"Nakon neuspješne epizode u Turskoj, dobio sam poziv svog matičnog kluba. Brzo smo se dogovorili i klub je bio maksimalno korektan prema meni. Sretan sam što sam se vratio u svoj Široki Brijeg. Na Pecari sam prošao cijelu omladinsku školu te kao mlad igrač čekao trenutak da zaigram za prvi tim", kazao je Zlomislić za klupsku stranicu i dodao: 

"Najveća je obaveza i odgovornost igrati za svoj grad, a s time i čast i zadovoljstvo. Nadam se kako ćemo kao tim napredovati te ispuniti zacrtane ciljeve i zadovoljiti sve naše navijače", podvukao je raspoloženi Zlomislić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zlomislić je posljednji put za NK Široki Brijeg nastupao 2013. godine. Dobrim igrama u dresu tima sa Pecare osigurao je transfer u NK Rijeka. Osim ovih klubova, u karijeri je igrao i za NK GOŠK Gabela, FC Sellier & Bellot Vlašim, FC Brașov, NK Istra 1961 i Büyükşehir Gaziantepspor.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi