Zlomislić: Prava prvenstvena utakmica, Željezničar dobar

Veznjak Zrinjskog poslije remija

Zlomislić: Prava prvenstvena utakmica, Željezničar dobar

A. Čaušević

Posljednja provjera pred drugi dio fudbalske sezone u BiH Zrinjski i Željezničar su odigrali 0:0.

Damir Zlomislić je nakon meča kazao da je ovo bila dobra provjera za Plemiće te da će u nastavku sezone glavni cilj Mostaraca biti to da budu bolji nego jesenas.

"Dobra utakmica kao da je prvenstvena, dobar protivnik, Željezničar isto dobar, za nas sigurno dobra provjera da vidimo u kakvom smo stanju pred meč u Zenici", rekao je iskusni veznjak.

"Glavni cilj nam je da budemo bolji nego prošlu sezonu, radili smo naporno, malo da nas posluži sreća i da ćemo ostvariti bolje rezultate nego u prvom dijelu sezone", dodao je on.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi