4

Komentari (4)

Mostar
Velez c'è vas dobit mater vam nacionslisticku jadnog momka koji zaradziva za hljeb vasih 4 Napili jadnog momka. Samo tako I znate u jedan na jedan nikad gamad seljacka, a ne Mostarska za vas je Mostar Montreal idite zivite u listicu
Danko77
Prva stvar nemoj psovat dokazujes da si seljacina najveca.Ja nikad nisam na ovim komentarima nikoga vrjedjao pogotovo klub u cijem juniosrskom sastavu i kadetima igraju sve nacije bez razlike a kamoli u prvoj postavi.
Jastadasta
Nacio ovako da se izrazava u mladosti. Pusti ga nije on kriv sto je cuvao ovce do 92 . Ja sam cuo da svaki gacanin nevesinjac i podvelezac u kuci imaju slobinu sliku kazu da njega nebi nikad grada nebi vidjeli hahahhaa
Ludilo_brale
Mostar A to sto su vaši idioti u noćnim satima izletili iz auta "junački" prije nekoliko tjedana isprebijali djete od 14god. samo što je bio u trenerci Zrinjskog , to ne vrijedi jel ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.