Zmajevi iz Varne, preko Istanbula i Pariza do Le Havrea

Reprezentativce BiH očekuje dugačak put do naredne destinacije

Zmajevi iz Varne, preko Istanbula i Pariza do Le Havrea

Fudbaleri Bosne i Hercegovine su jučer odigrali prijateljski susret u Razgradu protiv domaćina, reprezentacije Bugarske, i slavili minimalan trijumf (0:1).

Bio je to prvi put da je selektor Robert Prosinečki na djelu mogao vidjeti neke standardne prvotimce, pa se može reći da je susret sa Bugarskom poslužio za svojevrsno upoznavanje igrača sa novim stručnim štabom, s obzirom da su na američku turneju početkom godine Zmajevi putovali u dosta izmijenjenom sastavu.

Međutim, nakon Bugarska Zmajeve vrlo brzo očekuje novi test. Biće to susret sa učesnicima Mundijala u Rusiji, reprezentacijom Senegala.

Ovaj susret će se odigrati u utorak u francuskom Le Havreu, a Zmajevi će vrlo brzo krenuti na put ka ovom gradu. Naime, danas u 11:00 sati reprezentativci BiH iz Varne avinom kreću za Istanbul.

U Istanbulu će se zadržati nekoliko sati, a onda ih očekuje let za Pariz, a do konačne destinacije, Le Havrea, stići će autobusom.

Zmajevi bi u Le Havre trebali stići oko ponoći, pa će se već sutra početi spremati za duel sa Senegalom koji je zakazan za utorak u 19:00 sati na stadionu Oceane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi