Zmajevima stigli rezultati testova na koronavirus

Uoči putovanja u Kazahstan

Zmajevima stigli rezultati testova na koronavirus

Admin Čaušević

Fudbalska reprezentacija BiH se okupila u ponedjeljak i počela pripreme za oktobarski prozor kvalifikacija. 

Nakon jučerašnje prozivke, večeras su u Kampu FK Sarajevo na Butmiru, najbolji bh. fudbaleri odradili još jedan trening.

Selektoru Ivaylu Petevu su na raspolaganju bili svi igrači koji su bez problema izvršavali ono što je od njih traženo.

Iako je bilo planirano da se u srijedu ujutro putuje u Kazahstan, ipak će se prijepodne trenirati u Sarajevu, a potom čarter letom u 15.00 sati otputovati u Nur Sultan.

U toku dana pristigli su i rezultati jutrošnjih PCR testiranja, te su svi igrači i članovi stručnog štaba negativni na virus COVID-19.

Utakmica protiv Kazahstana igra se u subotu od 15 sati po centralnoevropskom vremenu. Tri dana kasnije naša nacionalna selekcija će gostovati Ukrajini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi