Zmajevi na Memorijalu Dino Petrinović
Splitska Spaladium Arena

Velika imena u Spaladium Areni 28. decembra

Zmajevi na Memorijalu Dino Petrinović

Na devetom humanitarnom, malonogometnom turniru "Memorijal Dino Petrinović" koji će se održati u Splitu u Spaladium Areni pojavit će se neka velika imena, prije svega nekoliko naših Zmajeva.

Organizatori ovog turnira, Ivica Mornar i Damir Karaman omogućili su Splićanima da 28. decembra u Spaladium Areni vide neka svjetska imena.

U vjerovatno najjačoj ekipi na turniru, Kauri nastupit će bosanskohercegovačke snage. U ekipi koja će biti ispraćena pjesmom "Đes ba" Žere, Antimona i Enisa Bešlagića, nastupit će Senijad Ibričić, te njegov brat Besim, Edin Džeko, Kenan Hasagić, Emir Spahić, Adis Nurković, Josip Serdarušić, zatim članovi Hajduka Goran Jozinović i Mirko Oremuš, te otac i sin Špehar.

Najavljen je i dolazak Portugalca Rui Barosa koji bi trebao nastupiti u ekipi Vanille, zajedno sa Vedranom Runjeom, Ivicom Križanacem, Ivicom Mornarom, Mariom Stanićem, Dadom Pršom, Zlatkom Zahovičem, Stipetom Andrijaševićem, Dragom Gabrićem, te mladi članovima Hajduka Vukušićem i Trebotićem. Ovu ekipu će ispratiti Vinko Coce sa pjesmom "Kada umrem umotan u bilo".

N turniru će se pojaviti još neka velika imena poput Ivana Rakitića, Zvonimira Bobana, Darija Srne... Sav prihov će biti uplaćen u humanitarne svrhe. Gledaoci u Spaladium Areni dobit će brojne nagrade, a najvrijednija je skuter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.