Odradili posljednji trening na GSP Areni

Zmajevi odlično raspoloženi, Kodro upitan za Kipar

Endin Čaušević

Bh. reprezentacija sutra u Nikoziji u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine igra protiv selekcije Kipra.

Pred izabranicima Mehmeda Baždarevića sutra je veoma važna utakmica koja bi mogla odlučiti našu sudbinu u ovim kvalifikacijama. Bh. fudbalerima je potrebna pobjeda na neugodnom terenu u Nikoziji kako bi i dalje zadržali šanse za plasman na SP koje se narednog ljeta igra u Rusiji.

Bh. reprezentativci večeras su na GSP Areni u Nikoziji odradili posljednji trening pred sutrašnju utakmicu. Baždarević je računao na gotovo sve igrače osim Kenana Kodre koji ima problema s povredom. Naš selektor i stručni štab će nakon večerašnjeg treninga odlučiti da li će Kodro biti u konkurenciji za sutrašnju utakmicu.

Ono što nas raduje jeste da među našim igračima vlada sjajna atmosfera, te da je jasno da su spremni pružiti svoj maksimum sutra protiv Kipra. Podsjećamo, utakmica između Kipra i Bosne i Heregovine igra se sutra od 20:45 sati na GSP Areni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti