Zmajevi odradili trening na Grbavici

Spremaju se za Finsku i Italiju

Zmajevi odradili trening na Grbavici

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine obavili su i peti trening u sklopu priprema za kvalifikacijske mečeve sa Finskom i Italijom.

Današnji trening za razliku od prethodnih je odrađen na Grbavici, a odličnu atmosferu koja vlada u našem taboru nije pokvarilo ni nevrijeme praćeno kišom i grmljavinom koje je pogodilo glavni grad naše zemlje.

Kako je teren bio klizav, selektor reprezentacije Robert Prosinečki i njegovi saradnici insistirali su na oprezu da ne bi došli do novih povreda.

Zmajevi će sutra s početkom u 18:00 sati odraditi i posljednji trening pred put u Finsku, koji je planiran u četvrtak ujutro sa sarajevskog aerodroma.

Dio atmosfere sa priprema Zmajeva možete vidjeti u foto-galeriji.

Promo

Top Komentari

Rajvosa2019
Pamet uglavu , pojedini konobari su izdrzali 30 dana bez rokanja, ako moze 30 - moze i 31 , 32........ Ako mogu ja kao iskusni alkoholicar mozete i vi
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi