Važno obavještenje za navijače BiH koji u Italiji namjeravaju bodriti Zmajeve
(Foto: T. Hebib) Reprezentativci BiH u Butmiru odrađuju pripreme za duele sa Finskom i Italijom

Bliži se utakmica u Torinu

Važno obavještenje za navijače BiH koji u Italiji namjeravaju bodriti Zmajeve

Reprezentacija Bosne i Hercegovine se već neko vrijeme sprema za predstojeće izazove u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi će 8. juna gostovati kod Finske, dok će tri dana kasnije u Torinu odigrati utakmicu protiv reprezentacije Italije.

Upravo duel sa Azzurrima privlači veliku pažnju bh. navijača i kompletne javnosti.

Danas je za sve one koji planiraju bodriti Zmajeve u Torinu i koji su rezervisali ulaznice za utakmicu NFSBiH objavio važno obavještenje:

"Obavještavamo sve navijače koji svoje uplaćene i rezervisane ulaznice za utakmicu Italija - BiH ne preuzmu u prostorijama NS/FS BiH, da to mogu učiniti u Torinu, u hotelu Art Olympic u sljedećim terminima:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

- 10.06.2019. od 20:00 do 22:00

- 11.06.2019. od 8:00 do 11:00 i od 16:00 do 18:30."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi