Kvalifikacije se igraju od marta do novembra 2019. godine

Zmajevi otvaraju protiv Armenije, velika uzbuđenja dolaze na kraju!

10

Komentari (10)

Ali
Opet smo pusiona
Chupy
Ne znam kako, aliiii...... Ibisevica i Lulica vratiti. Valjda to mogu Prosinecki, Dzeko i Pjanic. Sa njima smo 30% jaci, opasniji, stabilniji itd Ta dva momka mogu jos 2 godine igrati bez ikakvih problema za reprezentaciju. Dzeko kad se povrijedi a povrijedi se svaki igrac, sta znaci onda imati Ibisevica u napadu. Za Lulica je suvisno ista da kazem. To se mora uraditi.
Benjamingst
I ja sam da se vrate mogu sa klupe puno pomoci sa svojim iskustvom. Jos ove kvalifikacije da odigraju I ako odemo na EP dase oproste nakon toga ba fin nacin.
Seva1956
Valjda se nećemo vaditi protiv Italije kod kuće.
Gvardiola
Armenija zajebana kao i ostale ekipe u grupi, bice žbno ali i zanimljivo
Benjamingst
Sta je zajebana? Armenija je prosjek repka koja je gubila od Poljske kuci 6 plus komada I Danska je trpala u sred Armenije...
Gvardiola
A uzeli su dance u sred Kopenhagena ;)
Mr.Balboa
Dobar raspored,a protiv Finske u junu,kao da su mene pitali,pa svaki drugi termin nebi valjao jer je hladno u Finlandiji ;)
burek_sa_mesom
Jok eto u bosni je tada toplo
ELmo Nihad Okanovic
To tamo samo Jun topao mjesec. Jbt pa zivis u glecerima
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.