8

Komentari (8)

Babuka1
Da li su preplaceni toliko??
Dzan.1921
Ne kaze se tebi nego debi
Dzan.1921
Dušan Bajević je imao odličan tebi na klupi Bosne i Hercegovine. Zmajevi su pokazali odgovornost i disciplinu te su sasvim zasluženo osvojili bod protiv favorizovanih Italijana.
Armindzz
Cekam da neko ispravi ovog novinara ? ??
DadiG
Novinar je preplaćen
Novinar se je posvadjao sa gramatikom svoga jezika. Neko se gura preko nepotizma a neko preko kupljenih diploma i biednom gramatikom. U ovakvoj Bosni kakva jeste sve je moguce.
Pardon, bijednom gramatikom.
vence
Kakve veze štamparska greška ima s gramatikom?? A pravopisno il gramatički, kako hoćeš je nepravilno napisati "se je", tj. to "je" je apsolutno nepotrebno..prije samoglasnika a, ako je sastavna il' rastavna rečenica pišeš zarez. Tako, mogao bi se i ti malo izmiriti s pravopisom i gramatikom :) P.S.: Najlakše tuđim k... glogove mlatiti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.