Zmajevi se žele iskupiti protiv Njemačke

Sušić održao individualne sastanke sa reprezentativcima

Zmajevi se žele iskupiti protiv Njemačke

Fudbaleri reprezentacije Bosne i Hercegovine od jučer se nalaze u Frankfurtu, u hotelu Westin, gdje očekuju susret sa Njemačkom u petak.

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić održao je jučer i danas niz individualnih sastanaka sa igračima, na kojima im je ukazao na greške koje su pokazali u meču sa Švedskom.

"Potrebno nam je da nađemo odgovarajuću dozu motivacije. Neki su igrači došli na okupljanje prilično nespremni, a pad u igri u drugom dijelu je najbolji pokazatelj toga. Sada želim, kao i svi igrači, da dobrom predstavom i rezultatom u utakmici sa Njemačkom taj utisak popravimo", rekao je selektor BiH Safet Sušić za SportSport.ba.

Reprezentativci BiH sutra će odraditi još jedan trening, sa početkom u 18 sati, a očekuje se da Sušić protiv Njemačke izvede slijedeći sastav: Hasagić, Salihović, Nadarević, Spahić, Jahić, Rahimić, Pjanić, Misimović, Ibričić, Džeko i Ibišević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.