Sutra meč protiv Bugarske

Zmajevi spremni za "snježni izazov" u Razgradu

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Reprezentacija Bugarske sutra će biti protivnik bh. selekcije u prijateljskoj utakmici koja se od 18 sati igra na Ludogorets Areni u Razgradu.

Bugarski grad i jutros je "zatrpao" snijeg koji još uvijek pada i zbog toga je bilo pitanje da li će naša selekcija moći trenirati danas. Ipak, teren u Trening centru Ludogoretsa očišćen je koliko-toliko da se može održati službeni trening naše reprezentacije.

Selektor Robert Prosinečki na današnjem treningu mogao je računati na sve fudbalere i potvrdio je da će svi sutra biti u konkurenciji za meč. Na današnjem treningu se radilo nešto lakšim tempom zbog teškog stanja terena.

Trening je trebao biti održan na Ludogorets Areni gdje se sutra igra meč, ali su organizatori utakmice zatražili da bh. selekcija i Bugarska treniraju u Trening centru kako bi teren na Areni bio u što boljem stanju za sutrašnju utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi