Zmajevi su broj jedan na FIFA-inoj zvaničnoj stranici

Odbrojavanje je počelo

Zmajevi su broj jedan na FIFA-inoj zvaničnoj stranici

Zvanična internet stranica povodom višemjesečnog odbrojavanja dana do početka Mundijala u Brazilu, svakodnevno ja svaki broj preostalih dana objavljivala vijest vezanu upravo za tu brojku. 

Do početka SP-a ostao je još samo jedan dan, a njega su urednici stranice FIFA.com posvetili fudbalskoj reprezentaciji naše zemlje. Jedinica Bosnu i Hercegovinu označava kao jedinog debitanta među 32 ekipe na Svjetskom prvenstvu. 

Na Svjetskom prvenstvu prije četiri godine koje se održalo u Južnoj Africi jedini debitant bila je selekcija Slovačke, dok je na SP-u u Njemačkoj bilo čak šest debitanata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.