20

Komentari (20)

Sejo1979
Koji ce moj i ici sa onakvom igrom i zalaganjem da se jos vuse brukamo
Emir
Budimo sretni ako odemo u Baraz. Trenutno smo kvaliterom iza Italije, Grcke i Finske.
Balans
Ni baraža nećemo vidjeti sa ovakvom igrom. 1. Italija 2.Finska 3. Grčka 4.Panjevi
Komsa
u ovo je sve politika umjesana nazalost, ovog krmka su postavili da unisti reprezentaciju tako da se BiH ne promoise na velikim takmicenjima zato i zove neke igrace sto veze s fudbalom nemaju, to vam je isto sto bi sa rukometnom reprezentacijom, ljudi pobjedili baraz i onda ko neki delegat "pogrijesio " i to nas sjeba, sad kad popusi jos koju smjenice ga i opet jovo nanovo... cekaj nove kvalifikacije, nadaj se, euforija pred svaku utakmicu tid itd...
Mica
dobar clanak kvalifik su izgubljene ali sakim u barazu akose ove plasiraju zar neidu 4 najbolje ami iz A trebamo ilicemo igrat protiv islanda ili srbije mozda.
franjo25z
Mi neznamo nista jednostavno..volimo komplikovat takav smo narad pa ga jebi...volim te bosno kava su takva si....
BJB1
Trece ne trece kolo tako je to s nama.jadno i istina nakon sinocnje utakmice se vidi nasa realnost i klasa,a nama vjecito da zavisimo od drugih i nadamo se a baraz vrhunac.tuzno
mats
TAKVI KAO TI SU NAJGORI..BOZE ME SACUVAJ TAKVIH TIPOVA POPUT TEBE-KUKA, PESIMISTA U KORJENU, NEGATIVAC...SAMO CRNJAKE PUCA OVUDA..AKO SI TAKAV U ZIVOTU, ZAO MI TE...RADI TAKVIH NAM SE DESIO GENOCID, RADI TAKVIH NAS OMALOVAZAVAJU I UDARJAU GDJE STIGNU...TI NEMAS MU*A MOMAK, TI SE LAHKO PREDAJES..NE LAHKO VEC ODMAH...ONI KOJI SU U R5ATRU IMALI PUSKU I NISU SE PREDALIi,ONI SU I DANAS ZIVI...NEGATIVCI I PESIMISTI NISU VISE MEDJU NAMA...BUJRUM, SKONTAJ STA TI SE ZELI RECI...OVDJE CE SE SVASTA JOS DESITI DO KRAJA...ALI NEMAMO PRAVO VISE NI NA JEDAN KIKS...
Bosonog bog
Covjek je realan,slazem se s novinarom.Pozitivci su govorili ma daj nece biti rata,nemoze to kod nas pa se desilo sta se desilo.
GAziJA....
KRALJEVI IZGUBLJENIH BARAZA! alu to KAPITENU odgovara, jos jedno okupljanje za ludovanje sa Ibricicem i Adilovicem po razno raznim ILIZAMA I BOSNAMA..
pipun
Caisevicu de ti stavi sliku koje gole koke to ti bolje ide od ruke?
Exeter
Poslije Italije,nažalost, nećemo moći ni u baraž. Ostaje nam ta Liga nacija, ali isključivo, pod uslovom da se Ukrajina, Švedska, Rusija plasiraju kroz kvalifikacije. Nažalost, ovo nam je realnost.
Leo
Čini se da ne kontaš kako ovo funkcioniše XD
Exeter
Elmedin
Za obavljanje poslova novinara, potrebno je završiti preddiplomski i/ili diplomski sveučilišni studij ili preddiplomski stručni studij novinarstva.Imate li vi poslijeratni "novinari iko od Vas ovako stecenu diplomu?.Naravno da nemate.Da mu ne bi sinovi i kceri krali i obijali kioske po gradu,po parkovima se drogirali,babo prodao dunum zemlje,da bi mu sin ili kcerka bili sklonjeni sa ulice .Fujjjjjj.....ja nam zakona i kurca o stecenim diplomama poslije rata!Sve neki nadri-novinari.I ti Causevicu se mozes prepoznati u ovom textu.Samo te moze tjesiti sto ti nisi jedini koji je na ovakav nacin "stekao diplomu novinara"
Kladionicar_iz_mira
Kako glup, netacan i besmislen clanak.
Chupy
Daj Čauševiću jbt, pa jesi li ti normalan jbt??? Majke mi, levat si neponovljivi! Nakon 3 kola ti baraz spominjes? Jos 7 utakmica ima za igrati. Ne mogu da vjerujem da si ovaj clanak objavio.
mats
SVAKA CAST NA KOMENTARU!
nox
Odma " a nama baraz je" hahaha ja budala i stoke
Sanska_Prangija
HALO BOLAN, TRECE KOLO JE
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.