10

Komentari (10)

Bulle
Sta vas boli tuki gdje će jest i pit...i vi bi isto gdje vama odgovara, koji vam je....kad su nas odveli na Svjetsko niko nije pričo gdje su jeli sad vam je to bitno...nemamo mi boljih, ovo su momci koji igraju za BIH i to je to!
DamirT
Dzeko rekao da budu u Sarajevu,inace kako bi jeo kod Seje i bio na kolacima.Dzaba su pravili kamp ako ce stalno boraviti u Sarajevu.
RZZE88
@DamirT 100% brate, otvorit ce se posebno za njih kod Seje "iza zatvorenih vrata"...
DamirT
@Boss kakve veze sto ne rade?Nisu radili ni prosli mart,pa politicari napravise dernek.Ono kad je Serif pjevao..Otvorit ce on maksuz za njih
Sejo1979
Kakva kostarika zar ne igraju protiv Francuske
RZZE88
Kostarika u subotu, protiv Francuske igraju u srijedu...
RZZE88
Sramota !!! Kamp i najbolji stadion u BiH idu u zaborav zbog pojedinih ljudi NSBiH. Ne treba im dozvoliti ni prijateljske utakmice, nek' igraju bilo gdje drugo.
tcity055
Znači nema kampa u Zenici. Pripreme po starom u šeheru uz kolače, izlaske i posjete na Džekin način.
tcity055
Pitaj Lučića i Vedu kako se obavljaju pripreme. Otvorit će se za njih ne sekiraj se
RZZE88
Malo cevapcica, kajmaka, kolaca... Nahrani ih Sejo za par milja i onda dodju ko krave ma teren ne mogu pretrcat 3x stadion pocrkaju... Nadajmo se samo da ce Petev uvesti neke posebne mjere za pojedince.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti