Znate li koliko je PSG imao pasova u zadnjih sedam minuta?

Nisu ni zaslužili bolje

Znate li koliko je PSG imao pasova u zadnjih sedam minuta?

Teme:

Ekipa PSG-a je sinoć ponižena napustila stadion Camp Nou.

Oni su u revanšu osmine finala Lige šampiona izgubili sa 6:1 od Barcelone te su eliminisani iako su prvu utakmicu pobijedili sa 4:0 na domaćem terenu.

Svi su mislili da je PSG sigurno u četvrtfinalu ako postignu barem jedan gol na Camp Nou, a to je tokom drugog poluvremena uradio Edinson Cavani. Ipak, ni to im nije bilo dovoljno jer je Barcelona u posljednjih sedam minuta, računajući i nadoknadu, postigla čak tri pogotka.

Dokaz koliko su fudbaleri PSG-a bili izgubljeni u tim trenucima je i jedan statistički podatak. Naime, oni su imali samo četiri precizna dodavanja od Barceloninog četvrtog gola u 88. minuti, do isteka petog minuta sudijske nadoknade. Nevjerovatno, ali istinito.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi