ŽNK Široki plasirao se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine
ŽNK Široki od iduće godine igrat će u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Širokobriježanke se suvereno prošetale Prvom ligom Federacije BiH

ŽNK Široki plasirao se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine

Nogometašice ŽNK Široki Brijeg od iduće sezone igrat će u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Širokobriježanke su proteklog vikenda do nogu potukle protivnice iz Travnika ekipu Rosa Brandis  9:0 i ovjerile plasman u PL.

Širokobriježanke su kolo prije kraja osigurala plasman u Premijer ligu BiH, a u nedjelju su na Pecari proslavile naslov prvakinja Prve lige FBiH sjajnom nogometnom predstavom i visokom pobjedom. 

Širokobriježanke su kolo prije kraja natjecanja u Prvoj ligi Federacije obezbijedile plasman u viši rang a utakmica protiv Travničanki je većim tijekom susreta izgledala kao igra mačke i miša. Cure sa Širokog pokazale su da su dobrano prerasle razinu igre u ligi koju su nadmoćno osvojile. 

Gledatelji na Pecari svaki potez domaćih nogometašica nagrađivali su aplauzom, a posebno su uživali u potezima Branke Bagarić koja je protivničke igračice nizala ''kao malu djecu'' opravdavši time epitet ženskog hercegovačkog Messija. Branka je inače najbolji strijelac Prve lige FBiH s 29 pogodaka. 

Bio je ovo prvi službeni susret nogometašica Širokog Brijega na Pecari, a susret je bio humanitarnog karaktera te su gledatelji na ulazima mogli ostaviti dobrovoljno novčane priloge za ''Dom Marija - naša nada''. Po završetku utakmice prvakinjama su uručene medalje i pobjednički pehar nakon čega je uslijedilo veliko slavlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi