Zokora potpisao za Trabzonspor

Zokora potpisao za Trabzonspor

Turski viceprvak Trabzonspor potpisao je danas četverogodišnji ugovor sa dosadašnjim veznim igračem Seville i reprezentacije Obale Slonovače Didijerom Zokorom vrijedan pet miliona eura.

Tridesetogodišnji zadnji vezni karijeru je počeo u belgijsom Genku odakle ga je put odveo u Saint Etienne, Totrenham i Sevillu, a od sljedeće sezone će trčati stadionima širom Turske.

Trabzonspor je prošlu sezonu okončao iza Fernbahčea, pa je uprava kluba odlučila osnažiti momčad kako bi i sljedeće sezone bili u borbi za titulu. Senol Gunes je ostao na klupi, a nakon Zokore najavljuju se nova pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti