Zola: Nakon svega, mislim da sam dobro radio

Zola: Nakon svega, mislim da sam dobro radio

Edmir Škorić

Iako se West Ham u posljednja tri kola bori za opstanak u društvu najboljih, trener Gianfranco Zola smatra da je radio dobar posao na klupi Čekićara.

West Ham je u opasnoj zoni i još uvijek nije izborio opstanak u eliti. Mnogi krivicu stavljaju na leđa italijanskom stručnjaku Ginafranco Zoli, no nekadašnji nogometaš Chelsea vjeruje da je napravio ogroman posao na klupi tima sa Upton Parka.

"Ne znam je li Portsmouthova situacija poput naše, ali s obzirom na probleme koje smo imali od kada sam došao, mislim da sam radio dobro. Bili smo jedna od najbogatijih momčadi i uzbro postali najsiromašniji. Morali smo proći kroz mnogo problema i prodali smo puno igrača, koji su bili jako važni za klub", kaže Zola za Daily Mail, te potom dodaje.

"Upsjeli smo smiriti situaciju i žao mi je što to Portsmouth nije uspio. Uzimajući u obzir sve okolnosti prošle godine, napravili smo dobar posao."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije