Zola: Volio bih voditi Chelsea

Zola: Volio bih voditi Chelsea

Menadžer Watforda Gianfranco Zola nada se da će jednog dana imati priliku da sjedne na klupu svog bivšeg kluba Chelseaja.

Italijan navodi da bi se želio vratiti u klub u kojem je proveo sedam godina tokom igračke karijere.

"Sanjao sam da postanem dobar menadžer, koji bi jednog dana mogao da vodi klub poput Chelseaja", kazao je Zola za "France Football".

"Zaista sam se mnogo trudio. Ne znam da li ću voditi Chelsea. Mislim da sam sposoban za to, ali ne znam da li sam još dovoljno dobar. Ovo je moje tek drugo trenersko iskustvo u klubu nakon West Hama. Imam još mnogo toga da uradim. Drago mi je zbog planova Watforda, znam koliko je ozbiljna porodica Pozzo. Ovo je najbolje mjesto gdje mogu da napredujem kao trener", kazao je Zola.

Rafael Benitez je trenutno menadžer Chelseaja, nakon što je otkaz dobio Zolin sunarodnjak Roberto Di Matteo.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti