Zolotić: Ima kvalitete, samo nam treba još utakmica

Mladi remizirali sa Poljskom

Zolotić: Ima kvalitete, samo nam treba još utakmica

Adnan Beganović

Mlada fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine jučer je na Bilinom Polju u prijateljskom susretu remizirala sa Polsjkom (0:0).

Većim dijelom susreta izabranici Vlade Jagodića su bili bolji, no na kraju je, ipak, završilo bez pobjednika.

"Mislim da je susret bio dosta solidan, pun tempa, borbenosti i prilika s obje strane, iako smo ih mi imali više. Na kraju je završilo bez pobjednika, mada smatram da smo zaslužili slaviti", za SportSport.ba je istakao veznjak Željezničara, Nermin Zolotić, koji bi mogao biti vođa ove nove mlade reprezentacije.

Mladi bh. veznjak smatra da u mladoj reprezentaciji ima dosta kvalitetnih pojedinaca i uvjeren je da on i njegovi saigrači mogu mnogo sreće donijeti Bosancima i Hercegovcima.

"Ima kvalitete u ovoj novoj mladoj reprezentaciji. Smatram da puno obećavamo kao momčad, no sigurno će nam trebati još utakmica kako bi se bolje upoznali i uigrali. Mislim da ova momčad može donijeti našim navijačima mnogo sreće", zaključio je Zolotić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.