Zolotić: Velika pobjeda, Bekrić: Jak smo kolektiv

Željo slavio na Koševu

Zolotić: Velika pobjeda, Bekrić: Jak smo kolektiv

E. Škorić

Nermin Zolotić sretan je zbog velike pobjede Željezničara nad Sarajevom.

Plavi su slavili s 1:0 na Koševu, a 107. derbi presudio je Miroslav Stevanović.

"Sigurno da je ovo važna pobjeda. Bilo je prekida puno s obje strane, nije bila lijepa utakmica za oči, ali ulog je bio veliki. Hvala Bogu, svim igračima i navijačima na terenu da smo ostvarili ono što smo htjeli. Idemo utakmicu po utakmicu, ispali smo iz Kupa, ali nadam se plasmanu u Evropu kroz prvenstvo", rekao je Zolotić za Moja TV nakon utakmice, dok je Samir Bekrić dodao:

"Derbi je uvijek posebna utakmica. Pokazali smo da smo dobar kolektiv. Igrali smo drug za druga i nakon teške sedmice vratili smo se na pravi način i zasluženo smo pobijedili".

Zrinjski?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imamo vremena da se odmorimo i da se što bolje pripremimo za Zrinjski. Uvjeren sam da ćemo uz vjerne navijače doći do pobjede nad Zrinjskim", istakao je Bekrić.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi