Bekrić: Rad i trud nam se vraćaju na najbolji način

Željina desetka

Bekrić: Rad i trud nam se vraćaju na najbolji način

Predvodnik jednog novog Željezničara zove se Samir Bekrić.

Ovaj veznjak se u januaru vratio u klub u kojem je proveo najljepše dane svoje karijere, a jučer je bio jedan od četvorice fudbalera Željezničara koji su se družili sa navijačima u novootvorenom Fan Shopu.

Druženje je privuklo veliki broj Željinih navijača, a posebno je lijepo bilo vidjeti što su najbrojniji među njima bili oni najmlađi.

"Početkom ove godine naš cilj i jeste bio vratiti navijače na tribine. Kao što vidite, atmosfera je sjajna i klub je napravio vrlo lijep potez što je napravio druženje s našim navijačima. Sretni smo i radosni što je tu došlo ovoliko navijača, jer mi smo tu zbog njih", rekao je na početku Bekrić, koji je potom nastavio:

"Još jednom bih pohvalio Upravu i ljude klubu koji su napravili jednu lijepu priču. Došli su i rezultati, a oni su ipak najbitniji u fudbalu. Odigrali smo šest utakmica i upisali svih šest pobjeda, ali ovo nije naš maksimum. Mislim da smo sada na nekih 50-60% svojih mogućnosti. Svi jedva čekamo bolje vremenske prilike, kada će i tereni biti bolji. Ništa nije slučajno, pa tako ni naši dobri rezultati. Dobro smo trenirali, trudili smo se a naš šef je najzaslužniji što nas je dobro uklopio, pa nam se sve to vraća na najbolji mogući način".

Samir Bekrić je odmah po povratku na Grbavicu pogađao na tri uzastopne utakmice, koje su bile od velikog značaja za Plave. Ipak, ličnim učinkom se ne opterećuje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kada sam došao rekao sam da mi nije cilj da budem najbolji igrač, već da budem od pomoći svojim saigračima. Ja sam tu za dobrobit kluba i saigrača i nadam se da ću se iz kola u kolo još dizati i igrati sve bolje i bolje", zaključio je Bekrić.


Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi