Zoran Brković dvije godine u Zrinjskom

Plemići prave snažnu ekipu

Zoran Brković dvije godine u Zrinjskom

D. Kurbegović

Nakon što je ugovor na dvije godine potpisao najbolji igrač Zvijezde iz Gradačca u prošloj sezoni Srđan Savić, ekipa mostarskog Zrinjskog je dobila još jedno vrijedno pojačanje. Zoran Brković bivši igrač Čelika i Zvijezde novi je član mostarskog Premierligaša.

Ovaj 29-godišnji desni bočni potpisao je ugovor na dvije godine i predstavljat će veliko pojačanje za desnu stranu ekipe koja će nas predstavljati u pretkolu Evropske lige.

Da mostarski klub ima ozbiljne ambicije govori i podatak da su na korak od dovođenja još dvojice mladih i kvalitetnih igrača.
Kako je za naš portal kazao Renato Buhić čovjek koji je zadužen za pojačanja pod Bijelim Brijegom u narednim danima se očekuje dolazak još kvalitetnih igrača

"Sutra bi trebali nakon što dobiju papire iz Travnika za naš klub potpisati Deni Simeunović i Nebojša Popović mladi igrači koji su svoj kvalitet pokazali posljednjih par sezona i oni će se savršeno uklopiti u našu ekipu koja je pretežno sastavljena od mlađih igrača. U narednim danima angažovat ćemo još nekoliko provjerenih igrača jer ne želimo biti kanta za nabijanje u Evropi, a naredne sezone u Premijer ligi želimo borbu za vrh tabele", kazao je za SportSport.ba Buhić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako nezvanični saznajemo na meti Zrinjskog je stoper Delimir Bajić bivši igrač Željezničara koji je prošlu sezonu sjajno igrao za Slobodu iz Užica, pored njega tu se spominju još imena Aladina Isakovića bivšeg igrača Žepča, Čelika i Travnika, te iskusnog napadača Zorana Kokota koji je prošle sezone nastupao za Slaviju.

Da li će neko od pomenutih igrača doći pod Bijeli Brijeg biće poznato u narednim danima, ali ono što je sigurno da će Zrinjski naredne sezone imati znatno bolju i ozbiljniju ekipu nego što je to bio slučaj u prošlim sezonama.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.