Zoran Brković pojačava Zrinjski

Prometno Pod Bijelim brijegom

Zoran Brković pojačava Zrinjski

Nekadašnji fudbaler Zvijezde iz Gradačca i Čelika, Zoran Brković u narednoj sezoni braniti će boje Zrinjskog. Brković je treće pojačanje Plemića pred narednu sezonu u kojoj će klub iz Mostara uzeti učešće u pretkolu Evropske lige. Prije Zorana angažovan je dvojac iz Travnika Deni Simeunović i Nebojša Popović.

Brković će svojim dolaskom zatvoriti rupu nastalu na desnom boku obzirom na težu povredu Gorana Markovića, neiskustvo juniora Odaka, te odlazak Gligora Gligorova.

U Zrinjskom tragaju i za iskusnim stoperom, centalnim veznim (obzirom na sve izvjesniji odlazak Hrvoja Miličevića), a u posljednje vrijeme se špekuliše da je poželjan i novi golman. Mladi Vasilj skrenuo je pažnju, ali iskustvo nije na njegovoj strani, dok je Adnan Hadžić prvi igrač koji je ovog ljeta službeno postao bivši.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.