Ćurguz: Zaslužena pobjeda Sarajeva, ali poklonili smo im dva gola

Trener Sloge nakon meča

Ćurguz: Zaslužena pobjeda Sarajeva, ali poklonili smo im dva gola

Edmir Škorić

Zoran Ćurguz, trener Sloge, smatra da je pobjeda Sarajeva večeras potpuno zaslužena.

Sloga se predstavila u dobrom svjetlu, postigla dva gola, vodila do poluvremena, ali nije uspjela izdržati pod naletima favorizovanog domaćina.

"Čestitao bih Sarajevu na zasluženoj pobjedi, ali Sarajevu smo danas poklonili dva gola. U prvom dijelu je ritam utakmice bio iznad onoga što smo mi do sada igrali. Uspjeli smo sve iskontrolisati. Znali smo da tako jedino možemo dat gol Sarajevu. U drugom je Sarajevu ušlo sve što su opucali prema golu. Mogli smo za nijansu odigrat kvalitetnije u drugom dijelu. Mogli smo se nadati i boljem rezultatu", rekao je Ćurguz.

Sljedeći meč protiv Zrinjskog?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moram vidjeti da li će se utakmica igrati u predviđenom terminu jer Zrinjski igra utakmicu Lige Konferencije. Igrati protiv najboljih u državi je za nas velika stvar, ali u svakom slučaju pokazali smo dopadljivu i efikasnu igru. Analizirat ćemo Zrinjski i vidjet u narednom periodu šta i kako".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi